• Mere end 5000 designs
  • Hurtig levering 1-2 hverdage
  • Fragtpriser fra kr.39,-
  • GRATIS fragt ved ordre på kr.500 eller derover
bg

Cookies og Privatlivs- og persondatapolitik

Ved at benytte www.flagshoppen.dk accepterer du, at Flagshoppen.dk – Østbirkvej 3, 5240 Odense NØ behandler dine personoplysninger og cookies i henhold til nedenstående data- og cookiepolitik. Cookies bruges til få www.flagshoppen.dk til at fungere. Vi bruger bl.a. cookies til at gøre det muligt at lægge varer i kurven, logge ind og til at forbedre vores website til din fordel.

Kort om Privatlivs- og persondatapolitik

Denne privatlivs- og persondatapolitik er sammenfattet for bedre at kunne oplyse dig som kunde om, hvilke persondata Flagshoppen.dk behandler og hvordan vi behandler dem. Persondata skal forstås som al personhenførbar data. Læs venligt vores privatlivspolitik til ende for at få en klar forståelse af, hvilke data vi indsamler, hvordan vi indsamler dem og hvordan vi beskytter dine oplysninger.

Flagshoppen.dk respekterer alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger som afgives online og er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager.

Hvis ikke nedenstående persondatapolitik kan accepteres forbeholder Flagshoppen.dk sig retten til at afvise ordre og andre henvendelser, da en manglende accept kan medføre at Flagshoppen.dk ikke kan servicere forholdet som er påkrævet via gældende lovgivning.

Personoplysninger

Personoplysninger dækker alle data, der kan bruges til at identificere personer, herunder men ikke begrænset til for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører vedkommendes private bopæl eller arbejdsplads.

Ligeledes indeholder personoplysninger også data som købshistorik med mere der alle benyttes i opretholdelse af kunde- og leverandørforholdet mellem kunder og Flagshoppen.dk

Retsgrundlaget for behandlingen er EU Persondataforordningens art 6, stk. 1, litra f.

Hvilke personoplysninger indsamler og behandler vi?

Du kan tilgå www.flagshoppen.dk uden at oplyse os om dine persondata. Ved tilgang til hjemmesiden uddeles der et ID til din session. Dette kan ikke identificere dig som person.

Flagshoppen.dk har brug for en række personoplysninger for at kunne handle med dig og din virksomhed, opretholde servicering af kundeforholdet samt markedsføre produkter og ydelser. Visse oplysninger indsamles og behandles også efter lovkrav i henhold til hvidvasknings- og bogføringsloven.

Nedenstående oplysninger kan blive indsamlet og behandlet, når du handler hos Flagshoppen.dk:

  • E-mailadresse
  • For- og efternavn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • Tekniske detaljer (IP-adresser inkluderet)
  • Geografiske data
  • Data der måtte være nødvendige for gennemførsel af en handel.

Flagshoppen.dk indsamler og behandler oplysninger om dig, når du

  • Opretter en konto
  • Foretager køb
  • Sender forespørgsler, klager og/eller interagerer med Flagshoppen.dk på anden vis
  • Tilmelder dig og/eller interagerer med online markedsføringsmaterialer (herunder, men ikke begrænset til, nyhedsbreve, notifikationer eller lignende)
  • Afgiver personoplysninger på anden vis til Flagshoppen.dk

Flagshoppen.dk indsamler kun de personoplysninger, der er nødvendige for at levere en ydelse eller et produkt, markedsføre egne produkter eller behandle forespørgsler.

Flagshoppen.dk køber ikke personhenførbare oplysninger fra tredjemand.

Flagshoppen.dk benytter ePay/Bambora til håndtering af online korttransaktioner og opbevarer ikke informationer om betalingskort.

Hvordan bruger vi dine oplysninger?

Vi kan gøre brug af den indsamlede information på følgende måder:

  • Til at personalisere din oplevelse på mail og hjemmeside
  • Til at forbedre www.flagshoppen.dk og markedsføring fra Flagshoppen.dk
  • Til at kunne servicere dig bedre ved henvendelse til kundeservice
  • Til at administrere konkurrencer, kundeundersøgelser mv.
  • Til hurtigst muligt at kunne håndtere dine ordre
  • Til opfølgning på henvendelser
  • Til generel markedsføring af egne produkter

Hvordan beskytter vi dine informationer?

Vores hjemmeside scannes løbende for sikkerhedsbrister og svagheder, for at vi hurtigst muligt kan udelukke potentielle datalækager og dermed gøre vores hjemmeside så sikker som muligt. Ligeledes scannes der regelmæssigt for malware.

Dine personlige oplysninger opbevares på sikrede danske netværk.

I tilføjelse af ovenstående behandles alle sensitive- og betalingsinformationer på krypterede servere, der ikke kan tilgås udefra. Kreditkortinformationer behandles af ePay/Bambora og kan ikke tilgås af hverken Flagshoppen.dk eller ePay/Bambora ansatte. Disse transaktioner opbevares på eksterne servere og behandles på intet tidspunkt af Flagshoppen.dk selv.

Hvem videregiver vi personoplysninger til?

Personoplysninger afgivet på www.flagshoppen.dk eller via telefonisk kontakt videregives kun til:

Intern afdeling
Betroede tredjemænd der er nødvendige for opfyldelse af aftaler om levering, betaling og servicering herunder inkasso og retslige instanser

Flagshoppen.dk anvender Google Analytics til indsamling af besøgsstatistik og videregiver i den forbindelse IP-adresser til Google Analytics. Privatlivsvilkårene for Google Analytics accepteres ved besøg på www.flagshoppen.dk og kan findes her: www.google.com/privacy

Flagshoppen.dk videregiver kunders personoplysninger til følgende danske virksomheder:

  • PostNord (Udbringning af bestilte varer)

Retsgrundlaget for videregivelsen er i dette tilfælde EU Persondataforordningens art. 6, stk. 1, litra b.